İSTANBUL (AA) - LG Electronics (LG), ikonik şarkı "Boom Boom Pow" için düzenlediği Boom Boom Pow Festa ile sokak sanatçılarını bir araya getiriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre LG, XBOOM hoparlörlerinin ses performansını ve dinamik tarzını sergileyen bir kampanyaya başlıyor. Kampanyayı, modern bir klasik olarak kabul edilen Black Eyed Peas'in "Boom Boom Pow" adlı ikonik şarkısına adanmış müzik festivali Boom Boom Pow Festa ile başlayacak. Canlı etkinlik sırasında, tüm zamanların sevilen parti şarkısı dünyanın dört bir yanından yetenekli sokak sanatçıları tarafından yeniden yorumlanacak ve LG'nin güçlü XBOOM parti hoparlörleri aracılığıyla seslendirilecek.

2009'da piyasaya sürülen ve ABD Billboard Hot 100 müzik listesinde art arda 12 hafta boyunca zirvede yer alan "Boom Boom Pow", dünya çapında bir parti şarkısı haline geldi.

- Dokuz ülkeden sokak sanatçıları sahne alacak

Dokuz farklı ülkedeki sokak sanatçıları, LG XBOOM'un sesiyle desteklenen şarkıya kendi yorumlarını sunmak için sanal sahneye çıkacak. Boom Boom Pow Festa'da yetenekli sokak sanatçılarının yanı sıra, Rio de Janeiro'daki ikonik Escaderia Selaron'da performans sergileyecek olan Brezilyalı Delacruz gibi küresel müzik sahnesinin yıldızları da yer alacak.

LG XBOOM parti hoparlörleri tarafından desteklenen performanslar, iki saatlik sanal konserin bir parçası olarak LG Global YouTube kanalından 6 Ekim'de canlı olarak yayınlanacak. Sanatçıların LG XBOOM'un ses kalitesini yaratıcı bir şekilde keşfetmelerini gösteren bireysel performansların ve kamera arkası filmlerin videoları da aynı kanalda mevcut olacak.

Konya Şeker'den çiftçisine çifte avans Konya Şeker'den çiftçisine çifte avans

LG XBOOM kampanyası, eğlence dolu "Boom Boom Pow" dans yarışmasıyla TikTok'u da kapsayacak şekilde genişletilecek. Katılımcılar, en iyi ve XBOOM hoparlörlerin enerjisini gösterecek hareketleri için popüler içerik üreticilere katılabilecek.

Kampanya kurgusunda farklı LG XBOOM hoparlörleri yer alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Ev Eğlence Sistemleri Şirketi Ses İş Birimi Başkanı Lee Jeong-seok kampanyaya ilişkin "Müziğin pozitif enerjisiyle yakından örtüşen ve Boom Boom Pow Festa festivalimizin ve XBOOM kampanyamızın itici gücü olan iyimser 'Hayat Güzeldir' felsefemizle daha iyi bir yaşam ve gelecek için umut aşılamayı hedefliyoruz. Çeşitli ilgi çekici pazarlama faaliyetleriyle LG XBOOM'un güçlü sesini öne çıkarmaya ve benzersiz hoparlör markamızın küresel pazardaki profilini yükseltmeye devam edeceğiz."​​​​​​​ ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa