Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde otomobil ile motosikletin karıştığı kazada 1’i çocuk 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Yeşilyurt İlçesi Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Medeniyet caddesi üzerinde seyir halinde olan 44 AJ 097 plakalı otomobil ile 44 MA 1985 plakalı Mondial marka motosiklet çarpıştı. Kazada araçlar hurdaya dönerken, A.E.Ş. (19) ile H.E. (14) yaralandı.

Cinayete kurban gidip kemikleri ortaya çıkan 24 yaşındaki Nihal’in babası: "Başına gidip Fatiha okuyacağımız bir mezarımız oldu" Cinayete kurban gidip kemikleri ortaya çıkan 24 yaşındaki Nihal’in babası: "Başına gidip Fatiha okuyacağımız bir mezarımız oldu"

İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, kazayı haber alarak olarak yerine gelen yaralıların yakınları otomobili taş yağmuruna tuttu. İlk olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar buradaki müdahalelerinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan A.E.Ş. ile H.E.’nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: iha