Samsun’da Büyük Turizm Buluşması Samsun’da Büyük Turizm Buluşması

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, Türkiye'deki 101'inci mağazasını Aydın'ın Kuşadası ilçesinde törenle hizmete sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mediamarkt, teknolojik ürün deneyimlerinin ön planda olduğu mağazalarında tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.

1251 metrekarelik geniş satış alanında, 17'si kadın 33 çalışanın istihdam edildiği mağazanın açılış töreni gerçekleştirildi.

Açıklamada törendeki konuşmasına yer verilen MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hulusi Acar, açtığımız her yeni mağazayla istihdama katkı sağladıklarını belieterek, tüketicilere son teknoloji ürünleri yerinde deneyimleme ve inceleme olanağı sunduklarını aktardı.

Türkiye'de kazandıklarını Türkiye'ye yatırma hedefiyle gelecek dönemde de yeni mağazalar açmaya devam edeceklerini kaydeden Acar, şu değerlendirmede bulnudu:

"Akıllı Telefon Kiralama gibi artı hizmetlerimizi, genişletmeye devam ettiğimiz mağaza ağımızla Türkiye'nin farklı illerine taşıyoruz. Son dönemde ayrıca web sitemizi, uygulamamızı ve sadakat platformumuz MediaMarkt Club'ı da tamamen yenileyerek daha hızlı ve kullanıcı dostu hale getirdik. Hem fiziksel mağazalarımızda hem de mediamarkt.com.tr'de tüketicilerimize en iyi hizmeti vermeye, en benzersiz alışveriş deneyimini yaşatmaya devam edeceğiz."

Kaynak: aa