Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından düzenlenen “Aile Katılımı” etkinlikleri ile öğrenci velileri meslekleri ile ilgili bilgiler veriyor.

Okulun minik öğrencileri bu hafta Gökkuşağı Sınıfı Öğrencilerinden Mina Nil Hatipoğlu’nun babası Sinop Ağır Ceza Reisi İbrahim Hatipoğlu’nun konuğu oldu.
Adalet Sarayındaki makamında minik misafirlerini ağırlayan Sinop Ağır Ceza Reisi İbrahim Hatipoğlu, tek tek ilgilendiği misafirlerine adliyenin işleyişi hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

Daha sonra adalet sarayında kısa bir geziye çıkan Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri mahkeme salonunda cübbe giydi. Mahkeme salonunda canlandırılan kısa bir mizansende hakim, savcı, katip gibi rolleri üstlenen miniklere, Adliye İdari İşler Müdürü Erhan Türkmen çeşitli bilgiler verdi. 
Yapılan ziyarette sınıf öğretmeni Dilek Aksoy rehberliğinde  “Her Çocuk Farklıdır, ama Hakları Aynı” sloganıyla miniklerin hazırladıkları el baskılı tablo Sinop Ağır Ceza Reisi İbrahim Hatipoğlu’na takdim edildi. 

Yapılan gezinin çocuklara ayrı bir deneyim, renk kattığını ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat tanıdığını belirten Okul Müdürü Yusuf Haskılıç, kendilerine gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Sinop Ağır Ceza Reisi İbrahim Hatipoğlu ve adliye çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Sinop Ağır Ceza Reisi İbrahim Hatipoğlu, miniklere çeşitli hediyeler verdi. 

Valiler Kararnamesi ile 16 kente yeni vali atandı Valiler Kararnamesi ile 16 kente yeni vali atandı


 

Editör: Merve Yerli