İSTANBUL (AA) - Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, Bodrum'da mimarlara ve mühendislere yönelik düzenlediği İlham Verenler Kulübü toplantısında yenilikçi ve çevre dostu çözümlerini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, Bodrum'da düzenlediği toplantıda, ileri teknolojiye dayalı akıllı bina sistemleri ve enerji verimliliği çözümlerini aktardı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Pazarlama ve Ürün Birim Müdürü Murat Hoşgör, KRD ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Bodrum ve çevre illerden gelen pek çok profesyonelin katılımıyla ürünleri, hizmetleri ve sundukları deneyimler hakkında kıymetli fikir alışverişleri yaptıklarını kaydetti.

Hoşgör, ticari faaliyetlerini "Mükemmellik Dengesi" konseptiyle sürdürdüklerini belirterek, bu yaklaşımın satış öncesi, sırası ve sonrasında kusursuz hizmet sunma konusundaki kararlılıklarını net bir şekilde ortaya koyduğunu vurguladı.

Bu konseptle Mitsubishi Electric'in kalite felsefesini, tüm ticari faaliyetlerinde rehber kabul ettiklerini belirten Hoşgör, sürdürülebilir bir gelecek için sağlam bir temel inşa ettiklerinin de altını çizdi.

ATP Zenia çözümleri, Servios işbirliğiyle Afrika pazarında ATP Zenia çözümleri, Servios işbirliğiyle Afrika pazarında

Yapay zekanın ürünlerindeki kullanım alanlarına ilişkin açıklamalarda da bulunan Hoşgör, "Yapay zekayı, ürünlerimizde verimi artırmak, daha iyi bir kontrol sağlamak ve güncel teknolojinin sağladığı tüm fırsatları uygulayabilmek için kullanıyoruz. Yapay zeka destekli ürünlerimiz, yaşam alanlarında konforu artırdığı gibi enerji tüketimini azaltıyor, bu sayede gelecek nesillere de katkı sağlıyor." dedi.

Kaynak: aa