Gerze Belediyesi katkılarıyla Gerze Modifiyeciler ve Otomobilciler Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kuzey Club Gerze Auto Fest Etkinliği ilçemiz liman içinde düzenlendi. 

Boyabat'ta operasyon: 5 şüpheli gözaltında! Boyabat'ta operasyon: 5 şüpheli gözaltında!

5-6 Ekim (Cumartesi-Pazar) günlerinde İstanbul, Ankara, Sakarya, Bolu, Bursa ve İzmir gibi birçok şehirden yüzlerce aracın katıldığı festivale modifiye tutkunlarının ilgisi yoğun oldu. Güzellik, basıklık ve desibel yarışmaların da dereceye giren araçlara ödüller verildi.

Önümüzdeki yıl daha da kalabalık bir grupla modifiye festivali düzenlemek istediklerini belirten modifiye tutkunları, keyifli bir hafta sonu yaşadıklarını belirterek, “düzenlenen festival sayesinde modifiyeli araç tutkunu arkadaşlarımızla birlikte keyifli bir hafta sonu yaşadık. Gerze’ den ve çevre illerden gelen yüzlerce modifiye tutkunu arkadaşımızla coşkumuza coşku kattık. Herkese katılımları için teşekkür ediyoruz, bizleri misafir ettikleri için Gerzelilere ve Gerze Belediyesine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyonda buluşmak dileğiyle tüm modifiye tutkunları arkadaşlarımızla sözleştik” ifadelerine yer verdiler.

Kaynak: gerzeninsesi.com