Komagene, Ekonomist dergisine göre franchise markaları arasında ilk sırada yer aldı Komagene, Ekonomist dergisine göre franchise markaları arasında ilk sırada yer aldı

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, MultiNet yemek kartı kullanıcılarının alışveriş ve ödeme deneyimini geliştirme çalışmaları kapsamında GetirYemek ile işbirliği gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, işbirliği kapsamında MultiNet kullanıcıları, GetirYemek uygulaması üzerinden verdikleri siparişlerin ödemesini hızlı ve kolay bir şekilde çevrim içi olarak yapabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Multinet Up Üye İş Yeri ve İş Birlikleri Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu, Multinet Up olarak, MultiNet yemek kartı kullanıcılarının ve üye iş yerlerinin beklentilerini yakından takip etiklerini ve bu doğrultuda hizmetlerini geliştirmeye devam ettiklerini belirtti.

Çakıroğlu, "Özellikle son yıllarda artan online ödeme taleplerine yanıt verebilmek için, üye iş yerlerimizin ödeme altyapılarını dijitalleştiriyoruz. Bu kapsamda, birçok restoranın ve yerel market zincirinin web sitelerine entegrasyon sağlıyor ve çeşitli çevrim içi alışveriş platformlarıyla işbirlikleri yapıyoruz. Böylece, kart kullanıcılarımızın daha konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamasını sağlarken, işletmelerin dijital dönüşümüne de katkıda bulunuyoruz." açıklamalarında bulundu.

Dijital ödeme altyapılarının entegrasyonunun, işletmeler için operasyonel verimlilik, hizmet kalitesinde artış ve daha fazla kontrol anlamına geldiğine işaret eden Çakıroğlu, "GetirYemek ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli işbirliğiyle, artık MultiNet kullanıcıları GetirYemek uygulaması üzerinden sipariş verirken, ödemelerini doğrudan MultiNet kartlarıyla hızlı ve güvenli bir şekilde yapabiliyorlar. Bu iş birliği, hem kart kullanıcılarının hem de binlerce üye iş yerinin hayatını kolaylaştıran dijital dönüşüm yolculuğumuzun bir parçasıdır." ifadelerini kullandı.

- "MultiNet kartlarıyla ödemelerini çevrim içi olarak da gerçekleştirebiliyorlar"

GetirYemek & GetirÇarşı Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Devecel de GetirYemek'in, kurulduğu günden bugüne geçen 5 yılda sektöre getirdiği yeniliklerle pazarda sağlam bir konuma ulaştığını ve gelecek dönemde de hızla büyüyen pazarda güçlenmeye devam edeceğini aktardı.

Devecel, Multinet Up ile yaptıkları işbirliği ile farklı ödeme yöntemleri sunarak kullanım kolaylığı sağlamayı hedeflediklerine değinerek, şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz uygulama üzerinden siparişlerini verirken MultiNet kartlarıyla ödemelerini çevrim içi olarak da gerçekleştirebiliyorlar. Böylece süreç çok daha basit bir hale geliyor. Ayrıca kullanıcılarımız isterlerse MultiNet kapıda ödeme seçeneği ile de siparişlerini tamamlayabiliyorlar."

Kaynak: aa