İş Bankası’ndan “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü”nde ilham veren hikayeler İş Bankası’ndan “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü”nde ilham veren hikayeler

İSTANBUL (AA) - NetWork, tasarımlar ve detaylarla denim ürünlerin ön plana çıktığı Western teması ile harmanlanan Sonbahar-Kış koleksiyonu sezonunu tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, koleksiyonda yer alan "ikonik" denimler, püsküllü ceketler, "animal" desenli çantalar ve kovboy botları, geçmişin ruhunu ve bugünün yenilikçi çizgisini yansıtıyor.

Kadın koleksiyonunda, Western teması ve "animal print" desenler, özgün tasarımlarla denim ürünlerde ön plana çıkıyor. Trok detayları ile zenginleştirilmiş denim ceket, pantolon, etek ve elbiseler, stiliyle öne isteyenlerin gardırobunda yer alacak. Acı kahve tonlarının hakim olduğu animal detaylar, koleksiyona hem şıklık hem de özgünlük katıyor. Animal desenli deri ceketler ve püsküllü gömlekler, "raw" yıkamalı denimler ile kusursuz bir uyum sağlıyor. Düğmeli ve nakışlı denim gömlek, işlemeli denimleri kovboy botlarla tamamlıyor.

NetWork'ün erkek koleksiyonunda, Western esintileri ve doğal desenler, dikkat çekici bir uyumla denim ürünlere yansıyor. Denim ceketler, yaka detaylı denim gömlekler ve klasik kesim pantolonlar, şehir hayatında özgün bir stil yakalamak isteyen erkeklerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alıyor. Koleksiyonun ana temasını oluşturan derin kahve tonları, doğal ve çarpıcı desenlerle birleşerek zamansız bir şıklık sunuyor. Süet trençkotlar, yıkanmış denim pantolonlarla mükemmel bir denge kurarak modern şehir yaşamına Western dokunuşu getiriyor.

Kaynak: aa