İSTANBUL (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Bilgi Teknolojileri AŞ, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ile işbirliği protokolüne imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, taraflar arasında araştırma-geliştirme çalışmalarına yönelik akademik işbirliği tesis edilerek katma değer üretilmesi hedeflenen protokolün imza törenine, İÜ Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Adak, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Erkan Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Akif Fidanoğlu, Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Salih Özçelik ve Dr. Hüseyin Korkmaz ile PTT Bilgi Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Ebru Güngör ve ilgili yöneticiler katıldı.

Kaspersky, casusluk faaliyetlerinde kullanılan "StealerBot" isimli yeni bir araç tespit etti Kaspersky, casusluk faaliyetlerinde kullanılan "StealerBot" isimli yeni bir araç tespit etti

İmzalanan protokol ile üniversite-sanayi işbirliğinin pekiştirilmesi, ortak araştırma ve yayım çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve taraflarca halihazırda yürütülen projelere ilişkin işbirliği tesis edilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: aa