PTT AŞ tarafından, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla İndirimli Saatler Kampanyası başlatıldı. Müşteriler kampanyadan faydalanarak gönderilerini yüzde 20 indirimli bir şekilde alıcılarına ulaştırabiliyor.ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 184 yıldır posta kargodan lojistiğe, e-ticaretten bankacılık hizmetlerine kadar birçok alanda geniş hizmet ağı ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerini ulaştırmaya ve vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehidimiz var Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehidimiz var

PTT AŞ tarafından, kargo sürecini daha verimli hale getirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla başlatılan İndirimli Saatler Kampanyası ile bireysel müşterilerin hafta içi her gün 09.00 – 12.00 saat aralığında gönderdikleri standart taşıma ve adres teslim gönderilerinde faydalanabilecekleri özel bir indirim fırsatı sunuluyor.

Kargo indiriminden yararlanmak isteyen müşteriler günlük 5 adet yurt içi varışlı gönderi için kampanyadan faydalanabiliyor. 

Kaynak: igf