İSTANBUL (AA) - realme, yeni akıllı telefonu realme12'yi tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, realme 12, kamera donanımıyla fotoğraf kalitesinde en titiz kullanıcıları bile memnun etmek üzere tasarlandı. Segmentindeki ilk Sony kamerasına sahip olan model, SuperOIS ve MasterShot Algoritması'yla yüksek kalitede çekimler sunuyor.

50 MP çözünürlüklü ana kamerası ve SuperOIS teknolojisi net ve canlı görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca, 16 MP ön kamerasıyla net özçekim anılarına imkan veriyor.

Aynı zamanda 256GB ve 512GB'lık yüksek kapasiteli depolama alanı sayesinde, fotoğraf ve video çekimlerini kesintiye uğratmadan devam ettirmeye ve tüm önemli dosyaları güvenle saklamaya olanak sağlıyor.

realme 12 4G, 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranıyla, özellikle oyun tutkunlarını memnun edecek bir görsel deneyim sunuyor.

2400x1080 piksel çözünürlüğü, ayrıntılı ve net görüntüler sağlarken, yüksek yenileme hızı sayesinde kullanıcılar hızlı kaydırmalar ve geçişlerde kesintisiz bir performans elde ediyor.

Çiftçilere destekleme ödemesi başladı Çiftçilere destekleme ödemesi başladı

2000 nit tepe parlaklığı ise güneş ışığı altında dahi ekrandaki görüntülerin parlak ve net olmasını mümkün kılıyor.

realme 12 4G, güçlü yazılım ve donanım özellikleriyle yüksek işlem gücü gerektiren görevlerde etkili bir performans sunuyor.

CPU performansında yüzde 15'lik artış ile veri işlemede hızıyla öne çıkarken, GPU performansında yüzde 10'a kadar iyileştirmeyle grafik işlemlerinde de güçlü bir performans sergiliyor. Model, sınıfının en gelişmiş işlem kapasitesini kullanıcılara sunuyor.

realme 12, tavsiye edilen 14 bin 999 liradan başlayan tüketici fiyatıyla satışa sunuldu.

Kaynak: aa