İSTANBUL (AA) - realme, Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip ilk akıllı telefonu GT 7 Pro'yu Türkiye'de tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, realme'nin yeni amiral gemisi GT 7 Pro, güçlü donanımı ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkıyor.

Qualcomm'un en yeni teknolojisi Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle donatılan GT 7 Pro, Türkiye'de bu teknolojiye sahip ilk akıllı telefon olarak öne çıkıyor. 3 nanometre işlem teknolojisine sahip Snapdragon 8 Elite, yüksek enerji verimliliği sağlarken, 4GHz'in üzerinde hız performansı ile dikkat çekiyor. Bu teknoloji, oyunlar ve yapay zeka destekli işlemler için üstün bir performans sunmayı amaçlıyor.

Erdemir, 1’inci Yüksek Fırın’a hidrojen enjeksiyonu denemesini başarıyla gerçekleştirdi Erdemir, 1’inci Yüksek Fırın’a hidrojen enjeksiyonu denemesini başarıyla gerçekleştirdi

GT 7 Pro'nun Antutu testlerinde 3 milyonun üzerinde bir skor elde eden cihaz, hem işlem gücü hem de yapay zeka entegrasyonu ve verimliliğiyle dengeli bir performans sunuyor.

realme, GT 7 Pro modeliyle Türkiye’de üst segment akıllı telefon pazarında rekabete yeni bir standart getirmeyi hedefliyor.


Kaynak: aa