Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bekir Demirkaya'nın da katıldığı toplantıda İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Derya Yanık'tan Cenevre'de dikkat çeken görüşme Derya Yanık'tan Cenevre'de dikkat çeken görüşme

Divan Başkanlığını Saadet Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Barbaros Baltacı'nın yaptığı toplantıda, divan katip üyeliklerini Gerze İlçe Başkanı Mecit Demirtaş ve Türkeli İlçe Başkanı Veli Tunç yaptı.

İlçe teşkilatlarının çalışmalarının konuşulduğu toplantıda önümüzdeki süreçte yapılacak parti çalışmaları da ele alındı.

Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu yaptığı açılış konuşmasında katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Milli Görüş ile ilgili uyarlanan bir şiiri paylaşan İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu okuduğu şiir ile duygu dolu anlar yaşanmasına vesile oldu.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bekir Demirkaya yaptığı konuşmada Gazze ve Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, 300 gündür yaşanan bu vahşete sessiz kalanları ve İsrail'e destek olanları bu milletin affetmeyeceğini belirterek İsrail ile ticaret ve tedarik noktasında iş birliği yapan AKP'ye karşı vatandaşın tepkili olduğunu söyledi.

Saadet Partisi olarak yeni bir döneme girdiklerini belirten GİK Üyesi Bekir Demirkaya halkın Saadet Partisine karşı her geçen gün teveccühünün arttığını belirterek, teşkilatlar olarak herkese büyük bir sorumluluk düştüğünü kaydetti ve çalışmalara hız verilmesi konusunda telkinlerde bulundu.

Türkiye'nin sorunlarının kötü yönetimden kaynaklandığını anlatan Bekir Demirkaya, “Ülkenin kaynaklarını kötü kullanan, heba eden, çarçur eden bu kötü yönetim gittiğinde ülke aradığı, özlediği, refaha, zenginliğe ve huzura kavuşacaktır” dedi.

Muhabir: Merve Yerli