İSTANBUL (AA) - Samsung, Türkiye'de satışa sunulan Yeni Galaxy S24 FE için 4-31 Ekim arasında geçerli tanıtıma özel bir kampanya başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung, Galaxy AI ekosisteminin yeni üyesi Galaxy S24 FE'i tanıttı. Türkiye'de satışa sunulan Galaxy S24 FE için tanıtıma özel bir kampanya düzenlenecek.

4-31 Ekim arasında devam edecek tanıtım kampanyasında, Galaxy S24 FE alan ve eski telefonlarını getiren tüketiciler, değişim kampanyası dahilinde 2 bin liralık ek takas desteği fırsatından faydalanabilecek.

Gücünü yapay zeka tabanlı ProVisual Engine ve Galaxy AI'ın Foto Asistanı özelliklerinden alan yeni Galaxy S24 FE, gelişmiş kamera ve düzenleme özelliklerine sahip.

Galaxy S24 FE'nin 6,7 inç Dinamik AMOLED 2X ekranı, uzun ömürlü 4 bin 700mAh pili ve güçlü Exynos 2400e işlemcisi, eğlencenin ve oyunun süresini uzatıyor. Galaxy S24 FE, iletişimi, üretkenliği ve yaratıcılığı ileriye taşıyan Galaxy AI özellikleri ve gelişmiş ekosistem bağlantısını ikonik bir tasarımla birleştiriyor. Tüm bu gelişmiş bağlantı ve yenilikçi yapay zeka dünyası ise güçlü Samsung Knox korumasıyla sunuluyor.

Üründe, birinci sınıf kamera kurulumu, her ikisi de optik görüntü sabitleme (OIS) ile desteklenen 50MP geniş lens ve 3X optik yakınlaştırmalı 8MP telefoto lensin yanı sıra 12MP ultra geniş lens ve 10MP selfie kamerasına sahip.

Samsung'un dinamik ProVisual Engine özelliği, yapay zeka odaklı bir kamera motoruna sahip. FE Serisi'nde ilk kez görücüye çıkan ProVisual Engine, yapay zeka algoritmalarından yararlanan geliştirilmiş bir teknolojiye sahip.

Galaxy AI'ın Foto Asistanı özelliği, düzenleme aşamasında yaratıcı fikirlerin önünü açarken, yaratıcı düzenleme, nesne taşıma ve kaldırma özellikleriyle dikkati çekiyor. Portrait Studio, selfie'leri karikatür, çizgi roman, suluboya resim veya eskiz olarak yeniden tasarlıyor.

- Gün boyu süren güçlü performans

Amazon Türkiye'den Her Eve Bir Pati Derneği ve Kurtaran Ev'e destek Amazon Türkiye'den Her Eve Bir Pati Derneği ve Kurtaran Ev'e destek

Galaxy S24 F2'ye güçlü işlemci ve ekrana tüm gün süren güçlü pil eşlik ederken, oyun oynamanın, eğlencenin ve yaratıcılığın yeni bir biçimini sunuyor. Vapor chamber soğutma sistemi ve 4700 mAh geniş bataryayla uzayan cihaz performansı, bir önceki modele göre yüzde 70 daha yüksek.

Güçlenen Exynos 2400e 4nm 3.2GHz işlemci 10 çekirdekle, genel performansı iyileştirirken, Galaxy AI özelliklerinin kesinti yaşanmadan çalışmasını sağlıyor. FE Serisi'nde şimdiye kadar kullanılan en büyük ekran olan 6,7 inçlik uyarlanabilir Dinamik AMOLED 2X ekran, 120 Hz'e varan yenileme hızıyla akıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Circle to Search ve çeviri özellikleriyle işleri halletmenin ve üretkenliğin yeni olanakları Galaxy S24 FE ile mümkün. Live Translate, telefon görüşmelerinde dil engellerini ortadan kaldırırken, Sözlü çevirmen ise çevrimdışıyken dahi yüz yüze konuşmaları anında tercüme edebiliyor.

Chat asistanı, mesajlardaki tonu, dilbilgisini ve kelime dağarcığını düzenliyor. Not Asistanı, not alma sürecini kolaylaştırıyor, biçimlendirme ve çeviriyi kendiliğinden yapıyor. Transkript asistanı, ses kayıtlarını anında tercüme ediyor. Gezinti asistanı, Samsung Internet'te özetler oluşturuyor veya web sayfalarının tamamını çeviriyor.

77.3 x 162.0 x 8.0 mm boyutları ve 213 gram ağırlığıyla hafif ve ince bir tasarıma sahip olan Galaxy S24 FE, grafit, gri, mavi ve mint yeşili renk seçenekleriyle sunuluyor.

Kaynak: aa