Immobile 8. maçında 8. golünü attı Immobile 8. maçında 8. golünü attı

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Küçükçekmece Sinop Spor sezonun ilk müsabakasında  Pazasspor ile 1-1 berabere kaldı.
Sezona 2.lig hedefi ile başlayan Küçükçekmece Sinopspor, 3. Lig 3. Grupta ilk maçını 8 Eylül Pazar günü Pazarspor karşılaştı. 
Arnavutköy Bolluca Stadında saat:16.30'da başlayan Küçükçekmece Sinop Spor - Pazarspor müsabakasını Turhan Beyke (hakem), Yunus Yıldız (1. Yardımcı hakem), Turan Çelik (2. Yardımcı hakem), Adem Güneş (Dördüncü hakem), Bülent Türkekul (gözlemci) ve Erden Bursalı (temsilci) yönetti.
Maçın başlangıç düdüğü ile taraftarının da desteğini alan Küçükçekmece Sinop Spor 28. dakikada Muhammed Rıdvan Özdemir'in golü ile Pazarspor önünde 1-0 öne geçti. Pazarspor ise 45+3. dakikada Yavuz Alemdar'ın golü ile skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda iki takımda ataklarını gole çeviremeyince Küçükçekmece Sinop Spor, Pazarspor müsabakası 1-1 sona erdi ve iki takımda haftayı 1'er puan ile tamamladı.3. Lig 3. Grupta ilk hafta müsabakaları sonucunda Küçükçekmece Sinop Spor haftayı 8. sırada tamamladı. Küçükçekmece Sinop Spor 2. hafta müsabakası kapsamında 15 Eylül Pazar günü saat:16,30'da Aliağa Futbol A.Ş. ile karşılaşacak.

Kaynak: Haber Merkezi