Esenler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye;  Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara, Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı ve aynı zaman da Onursal Başkanı Rafet Orhan, SİAD Onursal Başkan Nihat Önder, İş adamı Yusuf Özer, İş adamı Mukadder Yıldırım, SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan, SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker, Esenler Sinoplular Derneği Başkanı Enver Tabakoğlu, Sinop Gastronomi Başkanı Halime Şahin, üyeler ve davetliler katıldı.

Gerçekleştirilen kongrede Fatih Candar Can, oy birliği ile SİAD başkanı seçildi.

Kongrede konuşan Farih Candar Can, “Kongremize katılım gösterip, bizleri onurlandıran ve desteklerini esirgemeyen Boyabat Belediye Başkanımız Sn. Hasan Kara’ya, Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı ve aynı zaman da Onursal başkanımız Sn. Rafet Orhan’a, Yine onursal başkanlarımızdan Sn. Nihat Önder’e, Sn. Yusuf Özer’e, Sn Mukadder Yıldırım’a, SİNKON Genel Başkanımız Sn. Bahattin Demircan’a, SİYAD Genel Başkanımız Sn. Adnan Çeliker’e, Esenler Sinoplular Derneği Başkanımız Sn. Enver Tabakoğlu’na, Sinop Gastronomi Başkanı Sn. Halime Şahin’e, tüm üyelerimiz ve misafirlerimize ve programları dolayısıyla gelemeyip telefon ile tebriklerini ileten başta Sinop Belediye Başkanımız Sn. Metin Gürbüz olmak üzere tüm arayanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

Yine birlikte kısa bir süre görev yaptığımız ve bu kısa sürede Sinop’lu hemşerilemizin gönüllerini kazanıp, bazı konularda fikir ayrılığına düşmüş hemşerilemiz arasında köprü olmayı başaran, kendisinin üstün gayretleri, Sn Rafet Orhan başkanımın yüce gönüllülüğü ve özverisiyle SİAD’ın Ofis yeri meselesini çözüme kavuşturan ve yeni yönetime Sinoplu İş adamları Derneğini eksiksiz teslim eden, Genel Başkanım, kıymetli kardeşim Sn. Burak Yıldırım’a hassaten teşekkürlerimi sunuyorum.

Sinoplu hemşerilerimiz bu gayretlerini asla unutmayacak.

Şimdi ise görev bize düştü. Malumunuz dur; bu bir bayrak yarışı, SİAD, Sinop’un bir değeridir.. bugün bu görev bize düşmüşse, yarın size düşecek. Çünkü kurumlar kalıcı, makamlar geçicidir.

14. Olağan genel kurulumuz hayırlara vesile olsun...” ifadelerini kullandı.

Ezgi Apartmanı davasına ilişkin konuşan avukat Ersan Şen: “Tadilatın yıkımda etkisi yok” Ezgi Apartmanı davasına ilişkin konuşan avukat Ersan Şen: “Tadilatın yıkımda etkisi yok”

Kaynak: Haber Merkezi