İŞKUR’da engelli ve eski hükümlü proje başvuruları başladı İŞKUR’da engelli ve eski hükümlü proje başvuruları başladı

Sinop Dernekler Konfederasyonu (SİNKON) tarafından asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine Ramazan yardımları kapsamında 100 ton gıda ve giyim malzemesi gönderildi. 4 tırdan oluşan yardım malzemeleri dualarla Adıyaman ve Hatay'a uğurlandı.

SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan ve konfederasyon yöneticilerinin hazır bulunduğu uğurlama merasimi ile yola çıkan ve 100 tondan oluşan kuru gıda ve giyim malzemeleri depremzede vatandaşlara dağıtılacak. 

Gebze'den hareket eden tırları uğurlayan SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan depremin ilk anından bu yana felaket bölgesinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Depremin ilk anından itibaren 15 kişilik ekiple birlikte felaket bölgesinde ulaşılamayan köylere giderek kuru gıda yardımlarını vatandaşlara teslim ettiklerini anlatan Bahattin Demircan. şimdi de Sinop Valiliği öncülüğünde SİNKON olarak deprem bölgesi için hazırladıkları kuru gıda, içecek malzemesi ve iç çamaşırından oluşan yardım yardım malzemelerini gönderdiklerini dile getirdi. Bahattin Demircan bu çalışmayla ilgili Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu başta olmak üzere Vali Yardımcısı Abdullah Şahin ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Demircan Ramazan ayında depremzede vatandaşların iftar sofralarında gönüllerini paylaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

Editör: Serhat Özşahin