Sinop Dernekler Konfederasyonu (SİNKON) Başkanı Bahattin Demircan, 27 Ekim tarihinde yapılacak olan SİNKON'un 3. Olağan Genel Kurul toplantısı nedeniyle açıklama yaptı.  Tüm Sinop derneklerini SİNKON'un 3. Olağan Genel Kurul toplantısında davet eden Başkan Demircan, federasyonlara da çağrıda bulundu. 

GELİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPALIM

Vitrinhaber'e konuşan Bahattin Demircan, "Değerli Federasyon Başkanları ve Kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri. Sinop Konfederasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurulu, 27 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde, toplantımız 24 Kasım 2024 tarihinde yapılacaktır.

Birlik ve beraberliğin gücüne inanan bizler, daha güçlü ve etkili olmanın yolunun birlikte hareket etmekten geçtiğini her zaman vurguluyoruz. Bu nedenle, konfederasyonumuzun çatısı altında, çeşitli federasyonlarımızla bir araya gelerek ortak hedefler doğrultusunda güç birliği oluşturma amacıyla sizleri davet ediyoruz" dedi.

FEDERASYONLARIMIZI KONFEDERASYONUMUZA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ

Federasyonları SİNKON çatısı altında toplanmaya davet eden Genel Başkanı Bahattin Demircan, "Amacımız, farklı alanlarda faaliyet gösteren federasyonlarımızın deneyimlerini ve kaynaklarını birleştirerek daha etkili projeler geliştirmek ve toplumumuza daha iyi hizmet sunmaktır. Birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyoruz ve her bir federasyonun katkısının bu iş birliğinin başarısında önemli bir rol oynayacağına eminiz.

Boyabat- Kastamonu kara yolunda kaza: 5 yaralı Boyabat- Kastamonu kara yolunda kaza: 5 yaralı

Bu nedenle, değerli federasyonlarımızı konfederasyonumuzun sunduğu fırsatları ve imkânları birlikte değerlendirmeye davet ediyoruz. Haydi, el birliğiyle ortak hedeflerimize ulaşalım ve güçlü bir gelecek inşa edelim.

Birlikte başardığımız her şey, daha güzel yarınlarımızın teminatıdır. Katılımınızla daha da güçleneceğimize yürekten inanıyoruz.

Tüm Sinop Dernekler Federasyonu,  
Dikmen Dernekler Federasyonu,  
Durağan Dernekler Federasyonu,  
Saraydüzü Dernekler Federasyonu,  
Ansidef Dernekler Federasyonu’nu, konfederasyonumuza katılmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Merve Yerli