Sinop’ta kurulduğu 2021 yılından bu yana okul öncesi alanında verdiği başarılı eğitimlerle kendini kanıtlayan ve adından söz ettiren Sinop Doğa Çocuk Kolejinde yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Geride kalan yaz döneminde birbirinden güzel eğlenceli ve eğitici aktivitelerle eğitim faaliyetlerine devam eden Sinop Doğa Çocuk Koleji yeni dönemde de alanında uzman eğitim kadrosu ile eğitim hizmetlerine devam etmeye hazırlanıyor. Gelincik Mahallesi Fatih Caddesi No:89 adresinde 800 metre kapalı, 300 metre açık alanı bulunan, 180 metre spor ve etkinlik salonu ile 60 metrekarelik 15’er kişilik özel sınıflarda okul öncesi öğrencilere eğitim hizmetini sunan Sinop Doğa Çocuk Kolejinde oyun ağırlıklı zenginleştirilmiş eğitim programları sunulduğunu belirten Sinop Doğa Çocuk Koleji Müdürü Nuray Yetkin, öğrencileri ilgi istek ve becerileri doğrultusunda yönlendirdiklerini söyledi. Yetkin; “Sinop Doğa Çocuk Koleji olarak alanında uzman eğitimcilerimiz ve branş öğretmenlerimizle öğrencilerimizi ilgi istek ve becerileri doğrultusunda yönlendirerek onların hem özgüvenlerini artırıyor hem de kaliteli eğitim almalarını sağlıyoruz. Eğitimlerimizde yabancı dile ağırlık vererek onların ileride zorluk çekmemeleri için eğlenceli yöntemlerle yabancı dillerinin gelişmesine katkı sağlıyoruz. Yine yüzme, jimnastik, resim, müzik gibi eğitsel ve geliştirici alanlarda verdiğimiz eğitimlerle çocuklarımız için eğlenceli ve gelişimlerine katkı sunan aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Tüm bunların yanında yıl boyu belirli zamanlarda düzenlediğimiz gezi, piknik gibi eğlence aktivitelerimizle çocuklarımızın kültürel gelişimlerine de katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Çalışmalarında “Eğitim çocuğu sevmekle başlar” felsefesi ile hareket ettiklerinin altını çizen Sinop Doğa Çocuk Koleji Müdürü Nuray Yetkin okullarında eğitimin yanında her şeyden önce sorumlu birer birey yetiştirdiklerini ifade etti.

SASKİ’de ‘heimlich’ manevrası eğitimi SASKİ’de ‘heimlich’ manevrası eğitimi

Yetkin; “Kurumumuzda verdiğimiz eğitimlerimizde zihinsel gelişimi artırıcı eğitimlerimizin yanı sıra çocuklarımızın hayatları boyunca başarılı ve saygın birer birey olarak yetişmelerini sağlayacak eğitimler de vermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizi dahil ettiğimiz sanatsal ve kültürel etkinliklerimizle, müzik, oyun, bedensel etkinlik ile fen ve doğa çalışmalarımızla kendilerine olan özgüvenlerini artırmalarına yardımcı oluyor ve onların sosyal gelişimine katkıda bulunuyoruz. Kısacası Sinop Doğa Çocuk Kolejinde bilim ve sanatı birlikte keşfeden, yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenen, çevreye duyarlı ve farkındalığı yüksek, özgün düşünebilen çocuklar yetiştiriyoruz. Çocuklarımız bizlerin geleceği ve geleceğimizi uzman eğitimci kadromuzla en iyi şekilde yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Sinop Doğa Çocuk Kolejinde yeni dönem kayıtlarının devam ettiğini hatırlatan Okul Müdürü Nuray Yetkin, dileyen velilerin Sinop Doğa Çocuk Kolejinin Gelincik Mahallesi Fatih Caddesi No:89 adresinde bulunan binasına bizzat gelerek bilgi alabileceği gibi 0 544 157 40 57 numaralı telefondan da kendilerine ulaşabileceğini belirtti.

ADVERTORIAL

Muhabir: Merve Yerli