Bugün saat 11.00’de yapılan açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıya Karadeniz’in birçok kentinden gelen SMMM Odası başkan ve üyeleri katıldı. Sinop Orman Bölge Müdürlüğüne ait Rahmi Demir Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığının gündemindeki mevzuat değişiklikleri ile ilgili görüş ve önerilerin paylaşılacağı ifade edildi.

Sinop’ta kayalık alanda şelale oluştu Sinop’ta kayalık alanda şelale oluştu

Sinop SMMM Odası Başkanı Ahmet Mehmet Buruk, Sinop’u tanıtan sinevizyon gösteriminin ardından katılımcılara Sinop hakkında bilgiler verdi.

Programın açılış konuşmalarını Sinop SMMM Odası Başkanı Ahmet Mahmut Buruk, İstanbul SMMM Odası Başkanı Erol Demirel, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ve Giresun SMMM Odası Başkanı Azmi Bük yaptı.

Birçok Karadeniz kentinden gelen SMMM Odaları başkan ve üyelerini Sinop’ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Sinop SMMM Odası Başkanı Ahmet Mehmet Buruk, açılışta yaptığı konuşmada şunları ifade etti; “Mutlu kent Sinop’a hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. İnşallah güzel bir gün ve güzel bir toplantı geçireceğiz. Bugün burada bizimle olduğunuz için bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum.”

Gün boyu devam edecek toplantının akşam 19.30’daki yemeğin ardında sonra ereceği ve katılımcıların yarın Sinop’tan ayrılacağı öğrenildi.

Muhabir: Merve Yerli