Sinop Trabzonlular Derneği Kurucusu Murat Ofluoğlu, bir basın açıklaması yaparak 19 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.30’da Salon Anılar’da düzenleyecekleri ‘Karadeniz Gecesi’ne tüm Sinoplulara davette bulundu.

Ofluoğlu, derneklerinin kuruluşunun birinci yılı olduğunu dile getirerek, yapmış oldukları etkinliklerde birlik ve beraberlik içinde kültürlerini, sosyal faaliyetlerini yürüttüklerini söyledi. Desteklerinden dolayı Sinop Kent Konseyi Başkanı Handan Yılmazer Turan’a ve vermiş olduğunuz desteklerden dolayı herkese teşekkür eden Ofluoğlu, Sinopluları konsere davet ederek sözü Başkan Turan’a bıraktı.

Başkan Turan ise, yaptığı açıklamada, “Sinop’ta yaşayan Trabzonlular Derneği’nin amacının toplumu ayrıştırmak değil birleştirmek olduğunu gördüğümüz için etkinliklerine destek veriyoruz. Cumartesi akşamı Anılar Düğün Salonu’nda Karadeniz rüzgarı esecek. Çok güzel bir etkinlik olacak. Katılımlarınızı bekliyoruz.” dedi.

Anılan Düğün Salonu İşletme Sahibi Cumhur Özdel ise, Sinop’ta bir ilki gerçekleştirmek istediklerini belirterek, sanatçı Gökhancan Boşnakoğlu'nun Rizde’den geleceğini söyledi. 

5,9 büyüklüğünde deprem 5,9 büyüklüğünde deprem

Muhabir: Merve Yerli