Boyabat İİBF Konferans Salonunda düzenlenen sempozyumun açılış programına Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz, Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Genç, il ve ilçe protokolü, STK temsilcileri, akademisyenler, bilim insanları, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Vali Özarslan “Bilim ve teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, bu tür sempozyumlar büyük bir öneme sahiptir. Burada, farklı alanlardan araştırmacıların bir araya gelmesi, yenilikçi düşüncelerin ve projelerin ortaya çıkmasına vesile olacaktır.

Sinop’ta aranan 3 şahıs yakalandı Sinop’ta aranan 3 şahıs yakalandı

Sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen, Sayın Rektörümüze, değerli akademisyenlerimize, katılımlarıyla Üniversitemize destek olan kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sektör paydaşlarına, iş insanlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

18-19 Ekim tarihlerinde yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek sempozyumda, katılımcılar Türkçe ve İngilizce sunacakları bildiri ve tebliğlerle, güncel bilim konularını ve mesleki eğitim alanlarında yapılan yenilikçi çalışmalar hakkında bilgiler aktaracaklar.

Editör: Neziha Nur Uzun