Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, 21 Ekim 2024 tarihinde MESAM İstanbul Merkez ofisinde gerçekleştirilen "BALKAN DİLLERİ MÜZİK REPERTUVARI, TELİF SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ" başlıklı çalıştaya davetli konuşmacı olarak katılan Dr. Çağrı Şen, çalıştay konusuna ilişkin yaklaşık 15 dakikalık bir sunum gerçekleştirdi.

Tüm sunumların daha sonra kitap olarak basılacağı bu çalıştayın, alana faydalı olması ve alandaki etik sorunların giderilmesi ile ilgili temennilerini ileten Şen, ayrıca Türkiye'de alanında ilk ve öncü olan MESAM gibi prestijli bir kuruluş tarafından düzenlenen bu çalıştaya davet edilmesinden duyduğu mutluluğu belirterek çalıştayı hazırlayanlara, emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürlerini bildirdi.

Çalıştay, MESAM Başkan Yrd. Sayın Salih Turhan’ın Oturum Başkanlığında; Prof. Dr. Ubeydullah Sezikli, Doç. Dr. Hüseyin Yaltırık, Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Şen, Araştırmacı Ali Fuat Aydın, Sanatçı Havva Karakaş, Sanatçı Muammer Ketencoğlu, Sanatçı Rüstem Avcı’nın katılımlarıyla tamamlandı.

Sinop’ta motosiklet kazası Sinop’ta motosiklet kazası

Muhabir: Ümit Can Gökçen