Bağcılar’da 2019 yılından beri mağaza sektöründe hizmet veren Sinoplu iş adamı M.Ö’nün iş yeri, dün sabah saatlerinde kurşunlandı.

Bağcılar Meydan Çarşı Caddesi'nde gerçekleşen olaya ilişkin; 3 Ekim Perşembe günü bir çocuk iş yerine gelerek “Abimizin selamı var” diye not bıraktı. Şehir dışında bulunan M.Ö’ye çalışanları bilgi verdi ancak dikkate almadı. Daha sonra mağazaya ait telefona mesaj gönderildi. İletilen mesajlar ardından M.Ö, polis merkezinin yolunu tutarak şikayette bulundu.

Tehditler sonrası dün sabaha karşı mağazanın önüne gelen yüzü maskeli şüpheli, elindeki tabancayla peş peşe ateş açtı ve saldırı anını cep telefonuyla kayda aldı. Mağazaya dört el ateş eden şüpheli, silahın tutukluk yapması üzerine hızla olay yerinden uzaklaştı.

Mağaza sahibi M.Ö, olayı öğrenir öğrenmez hemen iş yerine giderek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemeler yaptıktan sonra saldırganı yakalamak için harekete geçti.

Boyabat'ta operasyon: 5 şüpheli gözaltında! Boyabat'ta operasyon: 5 şüpheli gözaltında!

İş yeri sahibi M. Ö, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, herhangi bir can güvenliğinin olmadığını belirterek devletten destek beklediğini söyledi. Sinoplu İş yeri sahibi; “Çarşıdaki esnaflar da bu durumdan muzdarip. Bu bölgede bu olaylar yaşanıyor. Bugün benim başıma geldi. Yarın başka esnafların da başına gelebilecek bir durum. Yalnız bırakılmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi