Proaktif Fuarcılık bir ilke imza atarak Samsun Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 7-10 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenleyeceği Kamp cw Karavan Fuarı ile kamp/karavan sektörü başta olmak üzere doğa sporları ve ekipmanları sektörü ve turizm sektörünü bir araya getirecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin sektörden ve Karadeniz Bölgesi’nden gelen talepler üzerine bu fuarı yapmaya karar verdiklerini belirterek şu ana kadar sektörün ve bölgenin organizasyona büyük ilgi gösterdiğini kaydetti.

İlk kez Karadeniz Bölgesinde bu fuarın yapılacak olmasına dikkat çeken Hüseyin Şahin "Özellikle pandemiden sonra insanlar doğal ortamlarda yaşamak istiyor. Doğa deyince de Türkiye'de Karadeniz Bölgesi ilk akla gelen yerlerden. Prefabrik ev, bungalow, tiny house yapılar çok revaçta. Bu fuarda doğa severleri ve sektör temsilcilerini buluşturacağız. Herkesi fuarımıza bekliyoruz. Özellikle sınırlı sayıda bulunan tanıtım alanlarımız stantlarımız için sektör temsilcilerini fuarımızda yer almaya davet ediyoruz." diye konuştu.

ADVERTORIAL

Sinoplu öğrenciler gazileri yalnız bırakmadı Sinoplu öğrenciler gazileri yalnız bırakmadı


Muhabir: Merve Yerli