Şair, bestekar, şarkı sözü yazarı ve aynı zamanda solist olan sanatçı Aygül Yürür, başarılarını taçlandırmayı sürdürüyor. 3 binin üzerinde eseri olan Yürür'ün Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nde (MESAM) 40 eseri kayıtlı. Kendisinin izinden yürüyen kızı ise 35 eseriyle MESAM üyesi.

Sinoplu sanatçı son olarak Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) TFF 3. Lig'e yükselen Küçükçekmece Sinopspor için marş yazarak besteledi. Sözü, bestesi ve yorumu Aygül Yürür'e ait olan Küçükçekmece Sinopspor marşı, Küçükçekmece Nikah Sarayı'nda düzenlenen şampiyonluk balosunda ilk kez yayınlandı. Spor ve sanat camiasından birçok ünlü ismin katıldığı baloda taraftarlar yeni marş ile adeta coştu.

Memleketinin takımı için marş yazıp bestelemekten dolayı oldukça gururlu olduğu belirten Sinoplu sanatçı Aygül Yürür, "Şu anda ülkemin en ünlü sazları ve hocaları ile 20 eserimle albüm çalışması içindeyim. Yine Eylül sonu hemşerilerim önceliğim olarak basın, iş dünyası, siyaset ve sanat ağırlıklı bir lansman gecesi düşünüyorum. Marş ise tamamen bir sabah mevlamın lütfu. Bir anda döküldü yüreğimden. Gece boyunca stüdyoda çalıştım ve şükürler olsun baloya yetiştirdim" diye konuştu.

İş Sanat’tan İstanbul ve Ankara’da ücretsiz çocuk atölyeleri İş Sanat’tan İstanbul ve Ankara’da ücretsiz çocuk atölyeleri

Editör: Serhat Özşahin