Hayat ve iş tecrübelerini harmanlayarak, başta sektör çalışanları olmak üzere tüm vatandaşlara deneyimlerini aktarmak amacıyla kitaplarını kaleme aldığını ifade eden Cavit Soy, yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “İlk iki kitabımı yazmamın ve satışa vermenin heyecanı içindeyim. 2022 yılında başladığım yazma serüveninin kitaba dönüşmesinden dolayı çok mutluyum. Hayat ve iş tecrübelerimi meslektaşlarıma ve iş arkadaşlarıma aktarma düşüncesiyle yazmaya başlamaya karar verdiğimden bu yana birçok yazı yazdım.

Yazılarım çeşitli sektörel ve mesleki dergilerde yayımlandı. Okuyuculardan beğeni alınca kitaba dönüştürmeye ve kalıcı olmasına karar verdim. Yazılarım genelde satın alma mesleği ve fabrika yönetimi üzerine. Sosyolojik ve motivasyon içeren, güncel konulara değinen yazılarım da mevcut. Ayrıca meslek liseli öğrencilerin faydalanabileceği birçok içerik barındırıyor.

Kısa süre sonra üçüncü kitabım da kitapçılardaki yerini alacak. Yazılarımda çalıştığım, beğendiğim ve beni destekleyen firma ve özellikle fabrika ortamında birlikte çalıştığım iş arkadaşlarıma da yer vermeyi ihmal etmedim. İşinde örnek insanlara ve firmalara özellikle yazılarımda andım.

Birinci kitabımda sponsor olan AKM Metalurji ve ikinci kitabıma sponsor olan HKTM Hidrolik firmalarına, ayrıca daha önce çalıştığım ANNO Metal ve halen çalışmakta olduğun SİSTEM Makine firma ve çalışanlarına da teşekkürü bir borç bilirim.

Hepinize saygılarımla”

Cavit Soy kimdir?

Sinop’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümünde okudu. Çeşitli kurs ve dershanelerde idarecilik ve öğreticilik yaptıktan sonra 2014 yılından itibaren endüstriyel fırın imalatı yapan Sistem Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti. ve Anno Metal A.Ş. fabrikalarında satın alma uzmanı olarak çalıştı.

Sinop'ta dev mantar görenleri şaşırttı Sinop'ta dev mantar görenleri şaşırttı

2022 yılında deneyimlerini ve gözlemlerini yazmaya karar verdi. Yazıları çeşitli mesleki ve sektörel dergilerde yayınlandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Cavit SOY TÜSMOD üyesidir. Halen Sistem Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti. fabrikasında satın alma yöneticiliği yapmaktadır.

Muhabir: Merve Yerli