AK Parti Sinop İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya Sinop İl Genel Meclis Başkanı Ersin Yaman, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, AK Partili ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ederek nice 23 yıllarda birlikte olma dileğinde bulundu.

Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ’ın, 81 ilde eş zamanlı olarak yayımlanan konuşması izlendi. Hamza Dağ konuşmasında “14 Ağustos 2001 günü, bir iddiamız, bir idealimiz ve milletimize verdiğimiz bir söz vardı: "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi olmayacaktı." Bu amaçla Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde "Aydınlığa açık karanlığa kapalı" diyerek Türkiye'nin geleceğinin teminatı olan AK Parti'mizi kurduk.

Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yol haritası ve AK kadroların ortaya koyduğu vizyon ile 2000'li yılların başında karamsarlığa sürüklenmekte olan milletimiz için umudun, geleceğin ve icraatın adı olduk.

Ailemiz, yuvamız AK Parti'mizin 23. yıl dönümü kutlu olsun. Her birinizi muhabbetle, sevgi ve saygıyla selamlıyorum." dedi.

Son 23 yılda AK Parti tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin tanıtıldığı video gösteriminin ardından pasta kesildi. AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümüne özel olarak hazırlanan pastayı kesen Uğur Giresun, teşkilat üyelerine pasta ikram etti.

Daha sonra 81 ilde eş zamanlı olarak yayınlanan konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında şunları vurguladı; “Sizlerin vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamına, 85 milyon vatandaşımız her birine buradan selamlarımı gönderiyorum. Ekranları başında veya sosyal medya mecralarında bizleri takip eden kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum.

Gururluyuz. AK Parti ailesi olarak bugün heyecanlıyız. 23. yaşımıza ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek revan olduğumuz millete hizmet yolunda bugün 23. yılımızı devirdik. 23. yılımız, 23. yaş günümüz kutlu olsun.

14 Ağustos 2021’den bu yana, tam 23 yıldır AK Parti’nin ülkeye ve millete hizmet sancağını iftiharla taşımış tüm üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum. Binlerce yıllık bu sevdaya gönül veren, bu büyük yolculuğa eşlik eden tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Rahmet-i Rahman’a kavuşan, bugün aramızda olmayan mensuplarımızı, dava ve yol arkadaşlarımızı rahmetle yad ediyorum.

Hiç şüphesiz en büyük teşekkürü aziz milletimiz hak ediyor. Yola çıktığımız andan itibaren bizi aşkla bağrına basan, kuruluşumuzdan bu yana bizi çok güçlü biçimde destekleyen necip milletimin her bir ferdine şahsım ve partim adına teşekkürlerimi arz ediyorum.”

Sinop’ta yağış sonrası bazı caddeler göle döndü Sinop’ta yağış sonrası bazı caddeler göle döndü

Muhabir: Merve Yerli