Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 184. kuruluş yıl dönümü kapsamında Sinop PTT Başmüdürlüğünde etkinlik düzenlendi. Sinop PTT Başmüdürlüğü tarafından 3184 numara ile gişede işlem yapma için bekleyen Ahmet Yıldırım’a Sinop PTT Başmüdürü İbrahim Köklü ve Sinop PTT Müdürü Betül Hocaoğlu tarafından, içinde özel pullardan oluşan pul portföyü ve fotoğraf hediye edildi.

İstanbul İETT Müdürlüğünde yıllarca otobüs şoförlüğü yaptıktan sonra emekli olarak memleketi Sinop’a yerleşen Ahmet Yıldırım, güzel hediyeler için PTT Başmüdürü İbrahim Köklü’ye teşekkür etti.

İbrahim Köklü, hediye kazanan vatandaşa hediyelerini takdim ederken yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; “Şirketimiz 23 Ekim 1840 tarihinde kuruldu. Bugün kuruluşumuzun 184’üncü yıl dönümünü hep birlikte coşkuyla kutluyoruz.

Şirketimizde PTTBank, Kargo, Posta, Lojistik, E-Ticaret, PTTcell, Kredi ve Sigortacılık gibi birçok alanda çeşitli hizmetler verilmektedir.

Başmüdürlüğümüz 11 işyeri, 125 çalışanı, 41 taşıtı ve 12 adet ATM'si ile dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir.

İki asra yaklaşan mazisiyle Posta ve Telgraf Teşkilatımız, dünyanın 210'dan fazla noktasına uluslararası posta ve kargo gönderimi yapmaktadır.

Yaygın hizmet ağı ve sektöründeki öncü konumuyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Kuruluşumuzun 184’üncü yıl dönümünde bugünün 184’üncü sıradaki müşterimizi tebrik ediyorum ve bugünün anısına kendisine şirketimizin küçük bir hediyesini takdim etmek istiyorum.”

Sinoplu sanatçıdan Başkan Gürbüz’e özel hediye Sinoplu sanatçıdan Başkan Gürbüz’e özel hediye

D S C 0363

Muhabir: Ümit Can Gökçen