Sultanbeyli’de kuyumcu dükkânını kurşunlayan şüpheliler yakalandı. Kuyumcunun kurşunlama anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Sultanbeyli’de Mehmet Akif Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre silahlı 2 şüpheli şahıs bir kuyumcuyu kurşunlayarak olay yerinden ticari taksi ile kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Abdurrahmangazi Mahallesinde bir evden çıkarak araca binmeye çalışan 4 şahıs polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kovalama sonucu araç içerisinde bulunan F.O.D. isimli şüpheli şahıs ile birlikte 4 şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Balıkesir’de zincirleme trafik kazası: 4 yaralı Balıkesir’de zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Şahısların Abdurrahman Mahallesinden ayrıldıkları adrese düzenlenen operasyonda Ö.C.Ö. isimli şüpheli şahıs ile birlikte 5 şüpheli şahıs yakalandı. Öte yandan yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayda şüpheli oldukları belirlenen toplam 11 şüpheli gözaltına alındı. Sorgulamada kuyumcuyu kurşunlayan F.O.D. ile Ö.C.Ö. isimli şahıslar tespit edildi. Ö.C.Ö. isimli şahsın ise Hırsızlık suçundan adli makamlarca aranıyor olduğu tespit edildi. Öte yandan konuyla ilgili tahkikat işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: iha