TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Küçükçekmece Sinop Spor 2024-2025 sezonu öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. Küçükçekmece Sinop Spor birinci etap çalışmalarını Silivri Spor ile oynadığı hazırlık müsabakası ile tamamladı. Küçükçekmece Sinop Spor hazırlık maçında karşılaştığı Silivrispor ‘u 2-0 mağlup etti.

Küçükçekmece Sinop Spor, 9 Ağustos Cuma günü saat:17.30’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Stadında Silivri Spor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten müsabakasının ikinci yarısında Küçükçekmece Sinop Spor, Enes İslam İlkin ve İliyas Işık’ın attığı goller ile Silivri Spor’u 2-0 mağlup etti.

Müsabaka ardından açıklamada bulunan Küçükçekmece Sinop Spor Teknik Direktörü Fazlı Tan hem hazırlık müsabakasını hem de birinci etap hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÇALIŞMALARIMIZLA KUVVET ANLAMINDA DAHA YÜKSEK SEVİYELERE GELDİK

15 Temmuz’da başladıkları 1. Etap çalışmaları kapsamında dört haftalık süreçte kendi evlerinde sentetik sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Fazlı Tan; “Dört haftada çok ciddi anlamda fiziksel anlamda yüklenmeler yaptık. Şuan takımımızın fiziksel anlamda bir yorgunluğu var ama her geçen gün iyiye doğru gidiyoruz. Fiziksel çalışmalarda aerobik temelini verdik, kuvvet temelini verdik. Sağ olsun başkanımız çok güzel bir fitnes salonu hazırlayıp bizim bu salondaki çalışmalarla takıma fiziksel anlamda kuvvet anlamında daha yüksek seviyelere gelmesini sağladı.

Sabah antrenmanını genelde fiziksel, akşam antrenmanlarımızı hem hücum opsiyonlu hem takım taktiği noktasında birinci, ikinci ve üçüncü bölge savunma yön değiştirme ve birçok noktada geriden top alıp rotasyonlarıyla taktiksel anlamda şu an için ilk etabın hazırlığını bitirdik” dedi.

BİRİNCİ ETAP HAZIRLIK DÖNEMİ TAMAMLANDI

Birinci etap hazırlık dönemini Silivri Spor ile oynadıkları hazırlık maçı ile tamamladıkları aktaran Küçükçekmece Sinop Spor Teknik Direktörü Fazlı Tan sözlerini şöyle sürdürdü; “Silivri Spor sağ olsun bizim hazırlık maçı davetimizi kabul etti. Burada bu dört haftalık çalışmaların sonucunda sahaya koyacağımız her şey çok önemliydi. İlk yarıda maç 0-0 bitmesine rağmen maçta oyun üstünlüğü tamamen bizdeydi.  Oyunu yöneten, oyunu kontrol eden, atak yapan, rakibe hücum açısından hiçbir şekilde herhangi bir pozisyon vermedik. İlk yarıda bizim çok net dört pozisyonumuz vardı, havada çok sıcaktı ilk yarı itibariyle. Ama ilk yarıda da skor 2-0, 3-0 bizim lehimize olabilirdi.

İkinci yarı tüm takımı değiştirdik herkesi görebilmek için. İlk yarıda oyuncularımıza 45 dakikalık bir fırsat verdik, ikinci yarıda oyuna giren tüm oyuncularımızla aynı taktik ve disiplinde kalarak iki güzel gol attık, 2-3 tanede kaçırdık. İkinci yarı rakibimize bizde 2-3 pozisyon verdik onları da irdeleyeceğiz

Sinop’ta yağış sonrası bazı caddeler göle döndü Sinop’ta yağış sonrası bazı caddeler göle döndü

LİGE EN HAZIR ŞEKİLDE BAŞLAMAK İÇİN İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ

Hem hücum hem savunma açısından iyi olduğumuz, olumlu olduğumuz, güçlü oluğumuz birinci etap döneminde taktiksel anlamda çalışıp ikinci etap noktasında da hem eksiğimizi bu analizle görüp o noktalara biraz daha dokunup iyi olduğumuz seviyeleri daha iyi hale getirmek için hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Lige en hazır şekilde başlamak için şimdi Bolu Kampı ikinci etap çalışmalarına başlayacağız”.      

Küçükçekmece Sinop Spor, TFF 3. Lig 3 Grupta ilk maçını 8 Eylül Pazar günü İBB 100. Yıl Stadında saat:16.30’da Pazarspor ile karşılaşacak.

Muhabir: Ümit Can Gökçen