Tüm Emniyet personelinin Polis Haftası’nı kutlayan Çetiner, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizde huzur ve güvenin teminatı olan teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Devleti, milleti ve şanlı bayrağı uğruna mücadele ederken gerektiğinde canını feda ederek nice kahramanlık destanını gönüllere nakşeden teşkilatımız, vazife ve sorumluluklarının bilincinde, gücünü yasalardan ve milletimizden alan, demokratik, laik, sosyal, hukuk devleti kurallarına ve insan haklarına saygılı, cansiperane bir şekilde vazifesini yerine getirmekte, her türlü suça, suçluya ve terör örgütlerine karşı amansız mücadelesini büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.

Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, üstlendiği görevi ve kutsal saydığı vatanı uğruna canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimizi, vazife malullerimizi, tüm meslek büyüklerimizi ve emeklilerimizi şükranla anıyor, gerek yurt içinde, gerekse sınır ötesinde devletimizin ve milletimizin bekası, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize dua ve minnetlerimi iletiyorum.

Kahramanca görev yapan kıymetli mesai arkadaşlarımı ve bu zorlu süreçte desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen kıymetli ailelerini sevgi ve muhabbetle selamlayarak sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Kaynak: BÜLTEN