İSTANBUL (AA) - Tivibu, Warner Bros. Discovery'nin Türkiye'deki abonelikli video platformu BluTV'nin içeriklerini izleyicilerine sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, Warner Bros. Discovery işbirliğiyle kullanıcılarına BluTV'nin içeriklerini sunarak yeni bir dönem başlattı.

Şirketin kanal listesine eklenen BluTV Play 1 kanalıyla "Prens", "Bozkır", "Masum" gibi orijinal BluTV yapımları seyircilerle buluşurken BluTV Play 2 kanalıyla da "The Unusual Suspects", "Violet Like to Sea" gibi kült diziler televizyon tadında seyredilebilecek.

"Sadece Sinema" ve "Süper Paket" seçeneklerinde yer alacak BluTV kanalları ve seçili içerikler, tanıtıma özel yıl sonuna kadar tüm Tivibu paketlerinden izlenebilecek.

Şirket, işbirliğiyle tek bir platform üzerinden daha fazla içerik ve daha entegre bir izleme deneyimi sunarak televizyon yayıncılığında dijital dönüşümün öncüsü olmaya devam ediyor.

Tivibu kullanıcıları ister evde IPTV veya uydu kutuları üzerinden ister Tivibu GO'nun Smart TV, Apple TV, Android TV, Web, Mobil, Tablet cihazlarında bulunan uygulamaları içerisinden BluTV içeriklerine erişebilecek. Tivibu GO'nun özellikleri sayesinde kullanıcılar, BluTV içeriklerini telefon, tablet, bilgisayar ve akıllı cihazlar üzerinden izlemeye başlayıp diğer ekranlardan izlemeye devam edebiliyor ve aynı zamanda izleme listesine farklı içerikler de ekleyebiliyor.

Ayrıca çocuk profili ve ebeveyn kontrolü özellikleriyle içerikler filtrelenebilirken, seçili içerikler mobil cihazlara indirilerek internetin olmadığı yerlerde çevrim dışı olarak da izlenebiliyor.

İnternetin olduğu her yerden Tivibu GO uygulaması ile BluTV içeriklerine her an erişebilir, kurulum ve taahhüt olmadan ister aylık ister ise yıllık abonelik seçeneklerinden biri tercih edilerek, Türk Telekom mobil kullanıcılarına özel ek mobil internet paketiyle özgürce kullanım yapılabiliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelere yaptığı ayrımcılığa sembolik ceza Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelere yaptığı ayrımcılığa sembolik ceza

Tivibu'nun geniş dizi yelpazesine eklenen BluTV içerikleri arasında kült diziler yer alırken yeni içerikler de dikkat çekiyor. Bilim kurgu ve aksiyon türündeki "Börü 2039" Tivibu Dizi Klasörü'nde yerini alıyor.

BluTV orijinal yapımlarından "Yeşilçam" dizisi de klasörde seyircilerle buluşuyor. Son dönemlerin beğenilen dizilerindenlan "Masum" da yine klasörden izlenebiliyor.

Kaynak: aa