Özarslan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Salih Livaoğlu ile birlikte Ordu Mahallesi’nde yapımı yüzde 92 tamamlanan TOKİ Konutları şantiyesini ziyaret etti.

TOKİ Konutları şantiyesinde çalışmaları yerinde inceleyen Vali, süreç hakkında yetkililerden bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi.

Ayancık Belediye Meclis Üyesi Özcan’dan acı haber geldi Ayancık Belediye Meclis Üyesi Özcan’dan acı haber geldi

TOKİ Başkanlığı’nın,2024 Yılının Kasım Ayı içerisinde konutları teslim etmeyi planladığını söyleyen Özarslan, “Gerçekten çok iyi yol katedildi ve edilmekte. İlimizin gelişmesi ve kalkınması açısından konut inşaatları çok önemli. TOKİ Başkanlığımız gerek İl Merkezinde gerekse İlçe Merkezlerinde Sinop’umuzda konut yapımına devam etmekte.

Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey'e, TOKİ Başkanlığımıza, kıymetli mühendislerimize, yüklenicilerimize ve işçilerimize çok teşekkür ediyorum.

Hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Vatandaşlarımız güle güle otursunlar” ifadelerinde bulundu.  

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, Sinop Merkez Ordu Mahallesi Toplu Konut Projesi’nin  46.794,36 metre kare alanda, 317 konut, 4 dükkan, alt yapı ve çevre düzenlemesi ile birlikte  yüzde 92 oranında tamamlandığı belirtildi.

Kaynak: BÜLTEN