Türkeli Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, ilçede devam eden asfaltlama çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Aslan, “İlçemizde altyapıyla ilgili proje projeler tamamlandıkça üst yapıyla ilgili yol çalışmalarımıza başladık.

Ayancık Belediye Meclis Üyesi Özcan’dan acı haber geldi Ayancık Belediye Meclis Üyesi Özcan’dan acı haber geldi

Hastane bölgesinde Dr. Cüneyt Yüksekbaş Caddesi üzerinde bir çalışma başlattık. Karayolları standartlarında yapıyoruz. Bundan sonra alt yapı projelerin bittiği alanlarda, yavaş yavaş üst yapıyla ilgili çalışmalara devam edeceğiz.

Yol çalışmalarıyla ilgili Karayolları’ndan destek alıyoruz. Hastane bölgemizden, cadde üzerinden devam ederek Afet Evleri bölgesinden Yılanlık Köprüsü üzerinden Türkeli Köprüsü'ne kadar olan hat üzerinde bu çalışma devam edecek.

2 aylık süre içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız. Kot ve zemin çalışmaları devam ediyor. Serme çalışmaları ardından bölgelerde sıcak asfalt çalışması yapılacak.

İnşallah halkımızın alt yapı çalışmaları nedeniyle yaşadığı zorlukları gidermiş olacağız. İlçemizi daha güzel, yollarıyla, parklarıyla, kaldırımlarıyla daha yaşanabilir bir hâle getireceğiz.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi