Gerze’de  İdemli mevki Küme Evlerine giden yolu kullanan vatandaşlar, uzun süredir bozuk olan yoldan dolayı büyük mağduriyet yaşadıklarını belirterek bu yolun bir an önce yapılmasını istedi. 

Sinop'ta "Yangın Farkındalık Eğitim Seferberliği" devam ediyor Sinop'ta "Yangın Farkındalık Eğitim Seferberliği" devam ediyor

Bozuk yolun güneşli havalarda toz, yağmurlu havalarda ise çamur olduğunu belirten vatandaşlar, bu yolun bir an evvel asfaltlanması gerektiğini söylediler. Vatandaşlar, "Yollarımız bozuk. Yağmuru bırakın azıcık bir çiğ inse buralar çamur deryasına dönüşüyor. Diğer türlü tozdan geçilmiyor.

Toprak olan bu yol nedeniyle mahalle halkı olarak mağduruz. Yolun asfaltlanmasını istiyoruz. Yolda derin çukurlar mevcut. Araçlarımızla yoldan geçerken maddi zararla karşı karşıya kalıyoruz. Kışın yağmurla birlikte toprak olan bu yol adeta çamur deryasına dönüşüyor. Yürümekte güçlük çekiyoruz. Toprak olmasından dolayı yazın bu yolda toz oluyor. Bizim talebimiz, yolun asfaltlanması. Kısa sürede yolumuzun asfaltlanmasını istiyoruz. Yollarımızın yapılmasını talep ediyoruz. Bizlerin bu çağrısına kulak verin" açıklamasını yaptı.

Editör: Furkan Alperen Demir