İSTANBUL (AA) - Demir çelik sektörü Kocaeli'nde düzenlenen SteelOrbis Piyasa Sohbetleri toplantısında bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yıldızlar Yatırım Holding grup şirketlerinden Yıldız Demir Çelik'in platin sponsorluğunu üstlendiği etkinliğe, 500'den fazla profesyonel katılım sağladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Mesut Özdöl yaparken, Yıldız Demir Çelik Pazarlama Müdürü Reyhan Öztürk, şirketin yolculuğunu ve çelik sektörüne bakış açılarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında, Mesut Özdöl'ün moderatörlüğünde düzenlenen "Çelik Piyasalarını Neler Bekliyor" başlıklı panelde, Yıldız Demir Çelik Yurt İçi Ticari Satış Müdürü Vedat Acar, Beko Satın Alma Kategori Müdürü Bayçu Ongunyurt ve Gökmetal Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Demiruz konuşmacı olarak yer aldı.

- Startgate'in yeni yüzü tanıtıldı

Yıldız Demir Çelik, etkinlikte çevrim içi müşteri portali olan Startgate'in yeni yüzünü de tanıtırken, güncellenen haliyle Startgate, kullanıcı dostu ekranıyla müşterilerine dinamik bir deneyim sunuyor.

Portal içerisinde müşteriler, siparişlerini, sevk hareketlerini ve finansal işlemlerini takip edebilirken, ürün test raporlarına da hızlıca erişim sağlayabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Demir Çelik Müşteri Deneyimi ve Pazarlama Direktörü Yelda Güney Liman, dijitalleşmenin çağın en önemli araçlarından biri olduğunu belirtti.

Göz kapağı estetiğine yönelik operasyonlar 15 yıl kalıcı etki sağlıyor Göz kapağı estetiğine yönelik operasyonlar 15 yıl kalıcı etki sağlıyor

Liman, hem sektördeki diğer oyuncularla hem de müşterileriyle etkili iletişim kurabilmek için tüm mecraları titizlikle kullandıklarını aktararak, "Bu doğrultuda, sektörümüzün en önemli buluşmalarından biri olan SteelOrbis toplantılarına platin sponsor olarak destek veriyoruz. Bu etkinlikte, müşterilerimize 7/24 hizmet sunduğumuz Startgate portalimizin yeni yüzünü de tanıtma fırsatı yakaladık. Müşterilerimizin talepleri ve beklentileri değiştikçe, biz de proaktif yaklaşımımızla başta Startgate olmak üzere tüm platformlarımızı yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa