Ayancık Tarihi Cezaevi, Ayancık Meslek Yüksekokulu Şehit Ömercan AÇIKGÖZ konferans salonu ve Sinop Belediyesi Sebahattin Ali Kültür Merkezi, finalist filmlerin gösterimlerine ve söyleşilere ev sahipliği yaptı.

Festival Danışmanı CGV Mars Cinema Group (Cinemaximum) Genel Müdürü Serdar CAN, ünlü yönetmen Çiğdem Sezgin, başarılı oyuncu Nurcan Eren, yönetmen Reis Çelik, yönetmen Atalay Taşdiken, deneyimli görüntü yönetmeni Hayri Çölaşan ve festival sunucusu Özgür Özgülgen gibi sektörün önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikler arasında Çangal Akgöl gezisi öne çıktı. Katılımcılar, keyifli bir gezinin ardından festival atmosferini daha da hissetme fırsatı buldular.

Sinop'ta uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı Sinop'ta uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Günün en heyecan verici etkinliği ise Ayancık Tarihi Cezaevi'nde gerçekleşen açık hava sineması gösterimiydi. Züğürt Ağa filmi, izleyicileri büyüleyici bir atmosferde ağırladı ve unutulmaz bir sinema deneyimi yaşattı.

Ayancık Film Festivali, ikinci gününde de sinema tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatarak başarılı bir şekilde devam etti.

Editör: Serhat Özşahin