İş dünyası, bürokrasi, siyaset, spor, sağlık, camiasının yoğun katılım gösterdiği düğün merasimine Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Aslan, Ankara Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, siyasi parti başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri, Balkan ve Rumeli Dernek Başkanları, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Moje Tekstil işletme sahibi Cihan Aral’ın dünya evine girdiği düğün merasimine davetli olmalarına rağmen katılamayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Tokat milletvekili Kadim Durmaz ve AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, gönderdikleri tebrik mesajlarıyla genç çifte mutluluklar diledi.

Ayrıca Sinop Valisi iken Bitlis Valisi olarak atanan Erol Karaömeroğlu, 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak ve çok sayıda yönetici, politikacı ve iş insanı çiçek göndererek evli çifti kutladı.

Cihan Aral’ın anne ve babası Kenan-Sevgi Aral çiftinin konuklarla tek tek ilgilenerek tebrikleri kabul ettiği düğün, ikramlar ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Muhabir: Merve Yerli