31 Mart Yerel Seçimleri'nde Boyabat Belediyesi'ni Yeniden Refah Partisi'nin kazanmasını ardından, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan 5 Haziran 2024 Çarşamba günü Boyabat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Fatih Erbakan, Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara, belediye başkan yardımcıları, belediye encümen üyeleri, il ve ilçe teşkilay mensupları ve Boyabat halkı tarafından ilçe girişinde karşılandı. 

Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara, ziyaretten dolayı Fatih Erbakan'a teşekkür ederek; "Rabbim size karşı ve hemşehrilerime karşı bizi mahcup etmesin. Hep birlikte Genel Başkanımıza layık olmak için çok çalışacağız." dedi.

Hasan Kara'nın ardından Boyabat halkına seslenen YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan; "Allah kıymetli başkanımıza dürüst, ahlaklı, samimi, çalışkan bir şekilde en hayırlı hizmetleri nasip etsin. Boyabat'ın sorunları Milli Görüş'le, Yeniden Refah'la, ahlaklı belediyecilikle birer birer çözüme kavuşturulacak. Buna inanıyoruz, güveniyoruz ve başkanımıza bir kez daha başarılar diliyoruz." dedi.

Muhabir: Merve Yerli