İş Sanat’ın sahnesi yeni sezona hazırlandı İş Sanat’ın sahnesi yeni sezona hazırlandı

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali çerçevesinde Demet Akbağ ve Uğur Polat onur ödüllerini aldı. Ödül töreninde Demet Akbağ, merhum Özay Gönlüm’ün taklidini yaptı.

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali çerçevesinde onur ödülleri gecesi Performans Gösteri Merkezi’nde (PGM) gerçekleşti. Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde festivale katılan filmlerin tanıtımı yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, “Her sene çıtayı yükselterek daha heyecanlı, daha konuşulan ve daha çok ünü yayılan bir festival gerçekleştirmenin belediye başkanı olarak onur duyuyorum. Göreve geldiğim günden bu yana festivalin 6’ncısını kutladık. İnanıyorum ki Türkiye’de marka olan Altın Koza artık Avrupa’da konuşulacak ve konuşturmaya başladık” dedi.

Başkan Karalar, Demet Akbağ’a onur ödülünü verirken Uğur Polat’a ise Mehmet Aslantuğ ödülünü takdim etti.

“Akbağ’dan Özay Gönlüm taklidi”

Ödülünü alan Demet Akbağ sahneye Emel Müftüoğlu’nu çağırdı. Müftüoğlu, Akbağ’a “Özay Gönlüm” taklidi yapması için ısrarda bulundu. Bunun üzerine Akbağ, Ege türkülerinin unutulmaz icracısı merhum Özay Gönlüm’in taklidini yaptı.

Kaynak: iha