Etkinlik, 5 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00 ile 18.00 arasında İkiz Göletler mevkiinde başlayacak ve 6 Ağustos Pazar günü 11.00 ile 13.00 saatleri arasında Buzluk Yaylası'nda devam edecek. Sinop Vali Yardımcısı ve Durağan Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "5-6 Ağustos 2023 tarihlerinde Durağan'da düzenlenecek olan Durağan OFF-ROAD ve Kamp Çadır Etkinliği'ne tüm halkımız davetlidir." ifadelerini kullandı.

Durağan OFF-ROAD ve Kamp Çadır Etkinliği, doğaseverleri ve macera tutkunlarını İkiz Göletler mevkiinde ve Buzluk Yaylası'nda buluşturacak. Katılımcılar, bu özel etkinlikte doğanın güzelliklerini keşfetme fırsatı yakalayacaklar. Buzluk Yaylası Kalfet Konağı Bahçesi, kamp çadır alanı olarak belirlendi ve burada gerçekleştirilecek etkinlikler tamamen alkolsüz olacak. Ayrıca, katılımcılar kamp çadır alanında ateş yakmayacaklar, böylece doğal çevrenin korunması hedefleniyor.

Türkeli'de LNG yüklü tanker devrildi Türkeli'de LNG yüklü tanker devrildi

Durağan OFF-ROAD ve Kamp Çadır Etkinliği, unutulmaz anılar biriktirmek ve birbirinden güzel doğal manzaraların keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor. 

Editör: Merve Yerli