Gerze’de yapımı devam eden spor yatırımlarında son aşamaya gelindi. Gerze İlçe merkezi 19 Mayıs Mahallesi Gonca Sokakta bulunan, içerisinde semt sahası, spor aletleri, tenis kortu ve voleybol sahası yer alan Dr. Necmettin Erbakan Parkında son düzenlemeler yapılıyor.  

Dr. Necmettin Erbakan Parkı ile birlikte Alparslan Türkeş Parkı Spor Salonu ve 1453 Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda da sona gelindi. 

İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile birlikte İlçede gerçekleştirilen spor yatırımlarında incelemelerde bulunan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, tesislerin Eylül ayı içerisinde açılışlarının planlandığını söyledi. Şensoy, “İlçemizde önemli spor yatırımlarını hayata geçiriyoruz. Bunlardan bir tanesi Dr. Necmettin Erbakan Sahası. Parkımızın içerisinde semt sahamız, hemen yanında spor aletlerimiz, soyunma odalarımız, tenis kortu sahamız var. 

Boyabat’ta muhtar ve çiftçiler bilgilendirildi Boyabat’ta muhtar ve çiftçiler bilgilendirildi

Tenis kortumuzun içinde voleybol sahamız bulunuyor. Çok yakın bir zamanda cami inşaatımız başlayacak. Burası çok büyük bir park, halkımız akşamları oturuyor burada vakit geçiriyor, spor yapmak isteyen spor yapıyor. 2019 seçimlerinden sonra biz burayı yapılandırdık. Sosyal alan anlamında burası diğer parklarımızdan farklı. Çocuklarımız, gençlerimiz burada vakit geçiriyorlar. Parkımıza ismini de 2019 seçimlerinden sonra verdik. Eksikliklerimiz olabilir, onları da tamamlamaya çalışıyoruz. Yakın bir zamanda burayı hizmete açacağız. Bu ay içerisinde açmayı planlıyoruz. Alparslan Türkeş Parkı, 1453 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Dr. Necmettin Erbakan Parkını Eylül ayı içerisinde açacağız” dedi. 


 

Editör: Gülay Kavak