İSTANBUL (AA) - Huawei, yeni nesil Watch GT5 Pro kadın saat modellerinin ön satışını başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei, yeni Watch GT5 Pro kadın saat modellerini kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

2 Ekim itibarıyla iki farklı Watch GT5 Pro kadın saat modeli ön satışa sunuldu ve ürünler, 8 Ekim'den itibaren resmi olarak satışa çıkacak.

Tasarımı ve teknolojik özellikleriyle öne çıkan Watch GT5 Pro kadın saat modelleri hem günlük yaşam hem de spor aktiviteleri için kullanıcılara pek çok işlevsel çözüm sunuyor.

Ön satış döneminde geçerli olacak 400 liralık sepet indirimi ile Huawei, Watch GT5 Pro kadın saat modellerini satışa sunarken, bu indirim yalnızca ön satış süresince geçerli olacak.

Karabük Teknokent'te hazırlanan "Dron Tabanlı Lojistik Platformu" projesine KOSGEB desteği Karabük Teknokent'te hazırlanan "Dron Tabanlı Lojistik Platformu" projesine KOSGEB desteği

- Yedi güne kadar dayanabilen pil ömrü

Huawei Watch GT5 Pro kadın saatleri, estetik ve işlevselliği bir araya getirirken, serinin 42 mm versiyonu, beyaz seramik gövdesi ve dayanıklılığıyla öne çıkıyor.

42 mm Watch GT5 Pro kadın saatleri, profesyonel düzeyde sağlık ve spor takibi için gelişmiş HUAWEI TruSense sistemi ile donatılırken, sistem sayesinde kullanıcılar, kalp atış hızı, kandaki oksijen seviyesi gibi yaşamsal verileri anlık olarak takip edebiliyor.

Saatler aynı zamanda geniş uyumluluk özellikleri ile dikkati çekerken, EMUI, Android ve iOS işletim sistemlerine sahip cihazlarla tam uyumlu olarak çalışan Huawei Watch GT5 Pro, kullanıcılarına sağlık ve teknoloji deneyimi sunuyor.

Yedi güne kadar dayanabilen pil ömrü sayesinde saatler, yoğun kullanımda dahi uzun süre şarj gerektirmeden çalışabiliyor.

Watch GT5 Pro kadın saat modellerini ön satış fırsatlarından yararlanarak isteyen kullanıcılar,Huawei internet sitesini ziyaret edebiliyor.

Kaynak: aa