Amatör balıkçıların gece mesaisi başladı Amatör balıkçıların gece mesaisi başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 2 günlük çalıştayda Türk aile kurumunu koruma ve geleceğe hazırlama odaklı çalışmalar sunuldu.

Toplantıya akademisyenler, uzmanlar, STK temsilcileri, ülkü ocakları temsilcileri ve KAÇEP başkanları olmak üzere toplam 142 kişi katıldı. Çalıştayda aile kurumunu korumaya yönelik olarak 12 grup tarafından 12 konu başlığında çalışmalar gerçekleştirildi.

Çalıştay sonrası yayımlanan raporda cinsiyet eşitsizliğinin büyük bir ruh sağlığı stresine yol açtığı vurgulandı. Ayrıca Türk aile yapısının geleceğe sağlıklı aktarılmasının, Türk kültürü ve değerlerini odağa alan bir eğitim sistemiyle mümkün olacağı ifade edildi.

MHP Sinop Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları İl Başkanı Cemile Tekin’e, çalıştay kapsamında aile ve ekonomi masası 5. grupta gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla plaket takdim edildi.

Aile Kurumu 2024 çalıştayına katılan 22 KAÇEP başkanından biri olan Cemile Tekin "Aile Kurumu 2024 çalıştay sonuçlarının büyük Türk milletine hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Muhabir: Merve Yerli