İSTANBUL (AA) - Şekerbank, Ahilik Haftası kapsamında esnafa özel 3 ay ana para ödemesiz ve 48 aya varan vade imkanı sunan kampanya başlattı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, kampanya dahilinde ilk 6 ay düzenli ödeme yapan esnafa, 1 ay taksit erteleme fırsatı da sağlanıyor.

Kampanya kapsamında, 3 ay boyunca POS cihazı kullanımında masraf alınmazken, internet ve mobil bankacılık kanallarından yapılacak EFT/havale ve FAST işlemleri de ücretsiz sunuluyor. Ayrıca, esnafa ilk 25 yaprağı kapsayan ücretsiz çek karnesi ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) logolu kredi kartı için 1 yıllık kart aidatı muafiyeti tanınıyor.

Ditaş Kadın Denizciler Gelişim Programı 3. yılında Ditaş Kadın Denizciler Gelişim Programı 3. yılında

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank KOBİ ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Üst, Ahilik geleneğini yaşatan esnafa bu kampanya destek sunduklarını ifade etti.

Üst, "Esnafımızın her zaman yanında olan bankamız, bu anlamlı haftada esnafımıza özel finansman çözümleri sunarak, işlerini büyütmeleri ve güçlendirmeleri için destek sağlıyor. Avantajlı koşullarla finansman desteği vererek esnafımızın finansal yükünü hafifletmeyi ve onların gelişimine katkı sunmayı amaçlıyoruz." açıklamasında bulundu bulundu.


Kaynak: aa