Sinop Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Sinop Hükümet Meydanı’nda açılan standa gelen Sinoplu lise adayları ve veliler, tercih sürecinde en doğru kararları almak için buradaki uzman öğretmenlerin deneyimlerine ve bilgilerine başvuruyor.

Sinop Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Murat Aydın, Müdür Yardımcısı Özlem Öztep ve görevli öğretmenlerin rehberliğiyle tercihlerini yapmak üzere velileriyle birlikte standa gelen lise adayı öğrenciler, tercih döneminde kendilerine bir yol haritası çizmelerini sağlayan bu uygulamadan oldukça memnun.

Standın, tercih döneminin son günü olan 17 Temmuz’a kadar açık kalacağı ve Sinop’taki tüm lise adaylarının standa gelerek, zorlu tercih döneminde tüm soru işaretlerini giderebilecekleri bildirildi.

Büro Memur-Sen'den azaltılan memur haklarına karşı basın açıklaması Büro Memur-Sen'den azaltılan memur haklarına karşı basın açıklaması

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, bugün standı ziyaret ederek görevli öğretmenlerle ve standı ziyaret eden ailelerle sohbet etti. Cebeci, standa gelen öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Muhabir: Ümit Can Gökçen