Sinop Üniversitesi, Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "4. Mezunlar Buluşması" büyük bir katılımla gerçekleşti. Farklı dönemlerde mezun olan öğrencileri bir araya getiren etkinlik, Üniversitenin Öğrenci Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

YKS ek tercih sonuçları açıklandı YKS ek tercih sonuçları açıklandı

Mezunlar buluşmasında konuşan Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cem Dönmezoğulları, Sinop Üniversitesi olarak öğrenci ve mezunların kariyer planlarını yapmalarını ve hayata geçirmelerini desteklemeyi amaçladıklarını belirtti. Dönmezoğulları ayrıca, mezunlara her zaman yardımcı olabileceklerini ve iletişim kurabileceklerini vurguladı.

Etkinlikte, Su Ürünleri Fakültesi mezunu Prof. Dr. Hülya Turan'ın "Mezun Konuşmaları" başladı ve farklı fakülte ve bölümlerden mezun olan öğrencilerin konuşmalarıyla devam etti. Mezunlar, ikramlar eşliğinde dönem arkadaşlarıyla sohbet ederek hasret giderdi.

Sinop Üniversitesi'nin mezunlar buluşması, öğrenci ve mezunların bir araya gelerek deneyim paylaşımı yapmalarına ve sosyal bağlarını güçlendirmelerine olanak sağladı. Etkinlik, üniversite camiasının birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi.

Mezunlar buluşmasına Rekktör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Kamil Demirci, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, akademik-idari personel ve mezunlar katıldı.

Editör: Merve Yerli