Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ve Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde ‘Yeni medya, gazetecilik ve haklarımız’ konulu seminer düzenlendi.

Sabahattin Ali Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Sinop Merkez ve ilçelerinde görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı. 

Düzenlenen seminerde, TGS Akademi eğitmenleri Sinoplu meslektaşlarıyla bir araya geldi. Yeni medya, yapay zeka ve gazetecilik konularında TGS Akademi eğitmeni Direktörü Orhan Şener, gazetecinin hukuki hakları konusunda TGS Hukuk Müşaviri Av. Meliha Selvi ve sendikal örgütlülük ile sendika konusunda da TGS Genel Başkanı Gökhan Durmuş gazetecilere seminer verdi.

Sinoplu karikatürist Hırvatistan’daki yarışmada finale yükseldi Sinoplu karikatürist Hırvatistan’daki yarışmada finale yükseldi

Avrupa Birliği desteği ile uygulanan Güçlü Gazeteci Özgür Medya Projesi kapsamında gerçekleştirilen ücretsiz seminer soru cevap bölümü ile sona erdi. Semineri bitiminde gazetecilere katılım belgesi verilmesi ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile etkinlik sona erdi. 


Editör: Merve Yerli