Vali Dr. Mustafa Özarslan, kendi işletmesini kurmak ve bir iş yapmak için hayalleri olan, fakat  yeterli sermayesi olmayan Sinoplulara çağrıda bulundu. Dr. Özarslan, "Bir iş yapmak,  İşletmesini kurmak için hayalleri, planları olan ama yeterli sermayesi olmayan  hemşehrilerime bir çağrım var. 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) IPARD lll 2. başvuru çağrı ilanını yaptı. 2.çağrı ilanı kapsamında girişimcilere 80 milyon avro hibe desteği sağlayacak.

DAHA ÖNCE 4 PROJE BAŞVURUSU OLMUŞTU
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun IPARD-III Programı birinci çağrısına: Sinop'da 4 adet proje başvurusu http://yapılmıştı.Başvuru yapan bu dört hemşehrimizin başvuru dosyalarını Valiliğimizde törenle teslim almıştık. 

IPARD'ın 2.çağrı ilanı için de, kendi işletmesini kurmak, bir iş yapmak  için hayalleri, planları olan ama yeterli sermayesi olmayan ama  bu yönde  kararlı olan  hemşehrilerime bir çağrım var; IPARD destekleriyle ve sizlerin girişimci ruhunuzla; Sinop'unuz da yatırımlar hayat bulsun. 

HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN
Sinop'umuzun doğal zenginlik potansiyelini; sizlerin işletmecilik  hayalleri ile İPARD'ın hibe desteklerini buluşturalım.

Hak gaspı yapanlara göz yummayacağız! Hak gaspı yapanlara göz yummayacağız!

İPARD'ın mali destekleri; hem kıymetli girişimcilerimizin hayallerinin gerçekleşmesine hem de Sinop'umuzun ekonomik açından kalkınmasını sağlayacak.

Fırsatlar ve imkanlar her zaman kapımızı çalmaz. Bundan dolayı hem kendi hayalleriniz hem de Sinop'umuz için hibe desteklerinden faydalanın. Birinci hibe çağrısına başvuru yapan 4 girişimcimize ve ikinci hibe çağrısına başvuru yapacak olan girişimci hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Hayallerinin, planlarının somutlaşıp; gerçekleşmesini diliyorum" dedi. 

Ipard T Oh6 W U A Aj2 Gx
 

Muhabir: Merve Yerli